OVER MIJ
All it takes is your first move.

Kom uit je stoel en gaan!


Wat superleuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Mijn naam is Jolanda Kamminga (49) en ik ben getrouwd met Ewout (49) moeder van zoon Daan (22) en baasje van onze witte herder, Finn (11). Geboren en getogen in Roden. 


Bewegen, gezondheid, reizen, gezelligheid, genieten & lekker eten, spelen een belangrijke rol in mijn leven. 

Na 25 jaar gewerkt te hebben als doktersassistente, heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Buiten bewegen, positief gezond, lekker eten en op reis zijn! Dat voelt heel erg goed.

Doen waar je blij van wordt en vooral wat je energie geeft.


Blijf in beweging

Beweeg, lach & geniet

  Hoi! Ik ben Jolanda.

  MIJN ACHTERGROND

  Meer dan 25 jaar werkte ik als doktersassistente en heb ik groepslessen gegeven op een sportschool. Verbinding met mensen heeft altijd mijn interesse gehad. Ik wil iets kunnen betekenen voor een ander.

  Samen kijken naar wat je juist wel kan!

  In 2017 heb ik vanuit de Huisartsengroepspraktijk een wandelgroep opgezet voor patiënten met een chronische aandoening (diabetes, hart- en vaatziekte, Astma/COPD).

  Bij de deelnemers heb ik gezien wat bewegen, in combinatie met verandering van levensstijl, met iemands gezondheid kan doen.


  • Conditieverbetering
  • Medicatievermindering
  • Betere waarden van suiker
  • Verlagen van bloeddruk en cholesterol
  • Afvallen
  • Beter in je vel zitten
  • Fit & energiek
  • last but not least-> meer sociale contacten.

  Van jongs af aan heb ik gesport en heb jaren bij een showband gezeten. Ik ben het liefst buiten. Mijn moeder komt uit Servië. Je snapt het vast wel dat wij elk jaar naar onze familie reisden. Met de auto via Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Slovenië, Kroatië naar Servië. Die reis vond ik geweldig!

  Verschillende culturen, natuur en ander eten en drinken. Met de showband hadden we veel optredens in het buitenland. Ik heb heel wat muzikale kilometers wandelend/dansend afgelegd.


  Uit dit alles is ook mijn passie voor wandelen en reizen ontstaan.

  Opleiding en ervaring


  Met 25 jaar ervaring in de gezondheidzorg als doktersassistente, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen met anderen.


  Als Les Mills bodysteptrainer heb ik groepslessen in de sportschool verzorgd, en sinds 2017 ben ik ook ervaren KNWB basis wandeltrainer en fitstaptrainer. Mijn passie voor bewegen brengt me verder, sinds 2018 ben ik ervaren trainer Meer Bewegen Voor Ouderen KNGU, en sinds 2020 ben ik ervaren Powerwalkingclub trainer en Leefstijlcoach.


  Ik blijf geïnteresseerd in de gezondheidszorg en volg regelmatig nascholingen op het gebied van brein, hormonen, voeding en beweging.

  Mijn doel is om mensen in beweging te brengen, anders dan anders. Positief gezond en actief te begeleiden, op zoek te gaan naar wat iemand wel kan Iets waar je plezier in hebt!


  Ik ben van mening dat als jij iets doet dat je echt leuk vindt dat je dat dan ook het langst volhoudt. 


  Zoals ik altijd zeg: "Alles begint met je eerste stap, kom uit je stoel en ga!"

  Jolanda


  Enthousiast - Doorzetter - Doener - Ochtendmens - Vroegslaper - Positief - Graag buiten - Dol op man, zoon, hond, familie & vrienden - Bolognese chips - Happy - Lang van stof - Perfectionistisch - Moelijk keuzes maken - Reizen - Natuur - Zon - Zee - Ski - Avontuurlijk - Spontaan - Chaotisch - Sauna - Lezen - In de tuin bezig zijn - Gezelligheid